Arronet Varvsvägen 2
23_5cc

Tillverkningen

När vi tillverkar en båt, sker inget av en slump och inget material slösas bort. Från första plåtbit vet vi vem du som köpare är och vilka önskemål och behov du har som båtägare. Samtliga delar tillverkas och monteras under ett tak, vilket ger oss total kontroll över hela tillverkningsprocessen. När alla delar är färdiga tar skrovet form i vår svetsavdelning. Efter att samtliga delar svetsas samman tar måleriet över och polerar, bottenmålar, inrednings­ behandlar och fyller slutligen båten med luftkuddar. Allt för din säkerhet.

Vi anpassar allt material enligt egna ritningar och skär plåten i vår egen skärmaskin, enligt våra kunders önskemål. Ett flexibelt arbetssätt som gör att du får exakt den båt du vill ha.

I en Arronet­båt får du både körglädje och en överraskande stabilitet i ett. Vi tillverkar alla våra båtmodeller i saltvattenbeständigt marinaluminium, med förstärkta skrov och ett minimum av åldrande material. Vårt modellprogram är det bredaste på marknaden och vi anpassar gärna båten efter dina önskemål.