Arronet Varvsvägen 2
20_5sp

Om Arronet

Arronet Teknik AB startades 1992 med inriktning mot tillverkning av metallprodukter. Arronet arbetar ständigt med utveckling av nya produkter och förbättring av det befintliga produktsortimentet.

Öregrund

I Öregrund 150 km från Stockholm tillverkar vi vårt breda modellprogram av aluminiumbåtar. Båtarna tillverkas här i sin helhet, från plåt till färdig båt.

Båtarna

Arronetbåtarna tillverkas för dig av oss, vi har inga lagerbåtar utan varje båt som påbörjas är beställd och utrustas för kunden.

Säkerhet -  Arronetbåtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. 
De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas

Stabil -  stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.

Sjöegenskaper -  Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

Kvalitet -  Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker, underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.

En Arronetbåt har du för livet! Ditt båtliv blir enkelt och roligt med en båt som är lättskött, snabb, av hög kvalitet i tåliga material och som kräver ett minimum av arbete.

Arronet har ett av det bredaste sortimentet av aluminiumbåtar på marknaden, Välkommen med dina önskemål!